Bahariye Sanat Galerisi Sunar

Bahariye Art Gallery 1998 Şubat ayında Kadıköy, İstanbul’da sanat dünyasındaki yerini aldı.

İlk önceleri her yeni doğan gibi ufak ufak emekledi…Derken yürüdü…Ardından koştu. Bir aralar ergen oldu. Şimdilerde ise yetişkin. Bugüne kadarki yaşam serüveninde pek çok sanatçı ile pek çok önemli projeye imza attı. Yurtiçi ve yurt dışı sergi ve fuarlarda yer aldı.
O şimdi neler mi yapıyor? İki haftalık periyodlarda galerisinde karma ve kişisel sergiler düzenliyor. Kendi de sanat dünyasından geldiği için sanatçılarla iletişimi çok iyi. Salgın öncesi Atölyesinde insanları sanatla buluşturuyor.Etkinlikler, seminerler, workshoplar ve sanat terapileri düzenliyordu.
Şu günlerde ise; yıllardır aralıksız olarak çıkarttığı Türkiye’nin tek uzun soluklu sanat gazetesi Sanat Tasarım Gazetesi’ni şartlar gereği geçici bir süre ile  e-gazete olarak yayınlıyor.
Tüm galeri sergilerini eş zamanlı e-sergi olarak düzenlediği gibi bu bir yılda hatırı sayılır sayıda e-kişisel ve e-karma sergi düzenledi. Sanat yolunda onun deneyiminlerinden faydalanmak için kendisi ile işbirliği yapan sanatçı dostları sitesinde her geçen gün artarak çoğalıyor.
Kendine inanıyor, güveniyor ve daha pek çok projesi var… yakında duyarsınız siz de! Bu sanat dünyasındaki yaşam serüveninde onun deneyiminden faydalanmak, birlikte yürümek ve hatta koşmak isteyen herkese kapısı ardına kadar açık… Sizleri bekliyor.

AYIN ESERİ

Sanatçı : Barış Sarıbaş

Eser mağazamızda satıştadır.

Barış SARIBAŞ

ŞİMDİ

GÖSTERİLEN

Sergiler bölümünden izleyebilirsiniz.

MEKAN ÖNERİLERİ

MERVE YALÇINKAYA

( Merve Yalçınkaya )

eser mağazada satıştadır.

( Merve Yalçınkaya )

eserler mağazada satıştadır.

Mekan önerilerinde yer almak için eser görselinizi gönderin, uygun mekanda sizin için sergileyelim…

Atölyeler

+ Kontenjan max. 6 kisi ile sınırlıdır.
+ Tüm malzemeler tarafımızdan verilecektir.
+ Cumartesi workshop 2 oturumdur.
+ Pazar workshop tek oturumdur.
+ Kurumsal firmalar ve özel grup workshop talepleri için tarafımıza DM ve/veya galeri telefon numarasından ulasabilirsiniz.

Tel:0216 414 5506
bahariyesanat@gmail.com